De praktijk wordt overgenomen

Graag willen wij u informeren over de wijziging bij Fysiotherapie Heteren.
Met ingang van 1 januari 2019 wordt de praktijk overgenomen door Locus Fysiotherapie.

Cornelie Brits – Michels en Loes Maaskant:
“Wij hebben altijd met veel plezier in onze praktijk, Fysiotherapie Heteren, gewerkt. Cornelie 31 jaar en Loes 17 jaar. Graag willen wij u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de plezierige samenwerking. Afscheid nemen is altijd lastig, maar wij hebben de praktijk over kunnen dragen aan Jurgen Meijer en Inge Kempers van Locus Fysiotherapie, die wij al lang kennen en in wie wij veel vertrouwen hebben”

Jurgen Meijer (44 ) en Inge Kempers (38):
“ Wij zijn een ondernemend stel met meer dan 15 jaar ervaring als fysiotherapeut. We staan voor betrokkenheid, persoonlijke aandacht en een goed resultaat. Sinds 2 jaar heeft Locus een vestiging in Arnhem en breiden we de praktijk nu uit met deze overname.

Met specialisaties als sportfysiotherapie, Claudicatio Intermittens (etalagebenen), bekkenbodemtherapie, McKenzietherapie, Triggerpointbehandeling en tapen helpen wij u graag van uw klachten af.
Hiermee kunnen we de praktijk van Cornelie en Loes goed voortzetten, maar in een nieuw jasje.”


Donderdag 13 december 2018 van 16.00 – 17.30 bent u van harte welkom in de praktijk (Flessestraat 56) om afscheid te nemen van Cornelie Brits-Michels en Loes Maaskant. U kunt dan gelijk kennis maken met Jurgen Meijer en Inge Kempers. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje.

Nieuws